מחפשת אישה שעברה כריתת שדיים דו"צ לשיחה עם אישה

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

28/12/2018 | 17:33 | מאת: פולה

אני אחות מוסמכת + מאמנת כושר (יש לי קליניקה פרטית לשיקום באשדוד), מטופלת שלי עברה כריתת שדיים ושיחזור עם שתלי סיליקון. המטופלת מאוד מתקשה לקבל את השתלים, מרגישה תחושות, הן פיזיות והן נפשיות ומחפשת אישה במצב דומה.

שלום לך אני חושבת שהסיכוי הכי גדול שלך לקבל מענה מאישה שעברה כריתת שתי שדיים אן בפייסבוק אן באתר של גמאני זה אתר שהקימה לפני כמה שנים אישה שחלתה בסרטן והיום הוא אחת הכתובות הכי טובות לקבל מענים מהסוג שאת מחפשת יתכן שגמאני זה פיסבוק, לא בטוחה וגם לדעתי אפשר לשאול במחלקה בה אושפזה את העוס של המחלקה אני בטוחה שיספקו לה מענה בברכה בריאות נטע מוזר

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם