הנחה לתרופת הקיטרודה

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

02/07/2015 | 11:31 | מאת: nego.medic

שלום לכולם. תרופת הקיטרודה היא תרופה פורצת דרך למחלת הסרטן. לטובת הוזלה במחיר התרופה, צרו קשר בהקדם במייל: [email protected] אנו קבוצה ששמה לה ליעד להוריד את מחירי התרופות המאמירים. תרופות שכידוע- נחוצות לנו. בעזרתנו, מחיר התרופה בשבילכם ירד. בריאות והצלחה לכולנו.

03/07/2015 | 12:25 | מאת: אביב

יוזמה ברוכה. שלחתי לכם מייל, נקווה שיעזור.

03/07/2015 | 18:23 | מאת: nego.medic

תודה אביב. אנו נחושים בדעתנו להוריד את מחיר התרופה. קיבלנו את המייל שלך וניצור איתך קשר אישי. בברכה, צוות nego.medic

30/03/2017 | 11:20 | מאת: ספיר

אני מכירה את רחשי לב שעוזרים במימון תרופות שאינם בסל תרופות של המדינה https://www.rachasheilev.org/

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם