כן לטיפולים אבל לפנות לאונקולוגיה מותאמת אישית

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

21/04/2015 | 10:49 | מאת: דבי

כי בכללי הם יורים רעלים ניראה לי ומקווים ובאונקולוגיה מותאמת אישית מכוונים ספציפית חומרים מותאמים לסוג המסויים שלך .אני מטופלת מורעלת רגיל. ונודע לי על אפשרות של אונקולוגיה אישית דרך התקשורת . מצער ההרגשה ,שחברה חיצונית דואגת להיות יותר ממוקדת ולא משרד הבריאות . אבל ככה זה במדינתנו . דאג לעצמך בהצלחה .

שלום דבי מאחלת לך המון הצלחה באונקולוגיה מותאמת אישית. אשמח לשמוע מה דעתך לאחר שתתנסי בברכ נטע מוזר

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם