השפעה נפשית מטיפול כימותרפי וביולוגי

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

28/06/2018 | 10:50 | מאת: דודו

שלום וברכה, ברצוני לדעת האם טיפול בתרופות כימיות או/ו ביולוגייות יכולות לגרום לחולה תסמינים כמו נטייה לבזבז כספים באופן בלתי מבוקר, או ביצוע מהיר של החלטות בלי לחשוב מספיק.

שלום לך ידוע לנו שכימוטרפיה עושה הרבה תופעות לוואי ושונה מחולה לחולה. מעולם לא שמעתי על תופעה של ביזבוז כספים . יחד עם זאת מניסיון של שנים רבות עם חולים בסרטן לעיתים אנשים מרגישים פתאום חופשיים לעשות כל מיני דברים ששנים לא הרשו לעצמם, ויתכן שזה קשור גם בהוצאת כספים אני חושבת ששווה לדבר עם אבא שלך מבלי לשפוט אותו ולנסות להבין מה קורה איתו אם יש דברים נוספים שאתה רוצה להתייעץ בקשר להשלכות המחלה על אביך אני כאן באתר בברכה נטע מוזר

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם