אני מרגישה מאוד בודדה

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

25/03/2008 | 21:08 | מאת: אסתר א

אני אלמנה בת 59 חולת סרטן ריאות. הטיפולים לא ממש עוזרים, יש שיפור אבל לא מספיק.יכול להיות שאחרי תשובות סי.טי יהיה טיפול חדש. אני מנסה לא להפיל יותר מידי על הילדים שלי את הפחדים כי הם עוזרים לי מאוד בבית ובנסיעות וכל אחד עסוק עם החיים והמשפחה שלו. בלילות לבד בבית מתחילים הפחדים אני מרגישה שאין לי עם מי לדבר כי אף אחד לא מבין את מה שעובר עלי.

25/03/2008 | 21:09 | מאת: אסתר א

סליחה אם זה לא המקום המתאים למה שכתבתי

27/03/2008 | 10:53 | מאת: מיכל וייס

בקרטוב לך אסתר, המקום פה הוא בעיקר עבורך!!! חוסן היא עמותה שמבקשת להפגיש בין אנשים שנמצאים היום בטפול במחלות הסרטן השונות,בשלבים שונים,ופרקים שונים בדרך הזו. ישלנו קבוצות בהן המשתתפים מלווים אחד את השני במציאת דרכים להקלה,תוך שותפות וחברות לדרך,כך שנרגיש פחות לבד. את מוזמנת מאד להתקשר כדי למצוא לך מקום מתאים עבורך: נא התקשרי לקו התמיכה(מספרו בראש הדף) או אלי: 0528072221 שיהיה לך יום נעים מיכל וייס

29/03/2008 | 14:31 | מאת: mogal

אסתר היקרה אני חושב שהגעת למקום המתאים. הבעיות בהן את מתלבטת אופייניות להרבה חולי סרטן. את לא לבד! נצלי את הטלפון של קו התמיכה של חוסן, מנסיוני זה עוזר. מוגל

29/03/2008 | 21:09 | מאת: יעל

אסתר שלום, את בפירוש לא לבד... כל אחת מאתנו לבד, אך אני נמצאת במצב דומה לשלך. צר לי שאיננו מכירות. אני מבינה מה עובר עליך. זה בהחלט לא קל. בשעות הלילה, כשאני מרגישה בודדה מאוד, מה שעוזר לי באופן אישי הוא לחשוב על כל האנשים החולים והבודדים שבעולם ולאחל להם כל טוב. למרות שאני לבדי, זה עוזר לי להרגיש טוב יותר, להרגיש קרובה יותר לאחרים. כל טוב! יעל

30/03/2008 | 21:31 | מאת: אסתר א

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם