אבי חולה סרטן מסוג קרצינומה בראש

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

19/06/2018 | 13:04 | מאת: משפחת מרגלית

א. אבי מתחיל שבוע הבא טיפולים וחברים המליצו לנו לקחת את אבי למעון בגבעתיים האם זה מומלץ ב. המשפחה גרה בבית שמש והטיפולים בפתח תקווה האם שייך אירגון שיוכל לסייע בנסיעות לבני המשפחה שיוכלו להיות לצד אביהם

שלום למשפחת מרגלית אתם שואלים האם זה מומלץ לעבור למכון בגבעתיים לטיפולים. אני מניחה שבררתם מה זה המקום הזה ומה הוא מספק לחולי שמאושפזים שם, אני חושבת שכדאי לנסוע לשם להיפגש עם מי שאחראי ולהתרשם, ולאחר מכן לבדוק עם אבא שלכם וגם לספר לו מה מצאתם בביקורכם שם, זה מקנה להחלטה יציבות ואמינות לגבי נסיעות למשפחה גם את זה שווה לבדוק עם האגודה למלחמה בסרטן אולי יש להם סידור מסוים שיוכל להקל, גם מבחינה כספית על בני המשפחה. האתר הזה נועד לסייע למשפחה או לחולים כדי לשוחח בקשר לכל ההשלכות של המחלה על חייכם, אי לכך במידה ואתם מעונינים לדבר איתי על מצוקות רגשיות משפחתיות אהיה זמינה כאן באתר בשבילכם. בברכה נטע מוזר

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם