תהליך גסיסה מסרטן

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

14/02/2015 | 15:25 | מאת: לולי

בעלי חולה סרטן, כבר יומיים שלא כל כך מתקשר, נמצא בבלבול של התמצאות בזמן ובמקום, רוב היום רדום ואומר שמאוד עייף... שותה ורוכל ממש מעט, ממלמל ולא מבינים מה אומר... נשימות כבדות ונראה מאוד ירוד, האם אחה סימני גסיסה ומתי צריך לקחת אותו לבית החולים כי הוא ביקש להיות אך ורק בבית, מאוד מפחיד ומלאה בחרדות, תודה

שלום לולי תבדקי אם את יכולה להתקשר להוספיס בית , לכל קופה יש היום שירות כזה והם יכולים להדריך אותך איך להשאיר את בעלך בבית ולאפשר לו למות בבית תנסי לראות אם את יכולה להפרד ממנו, גם אם הוא לא שומע, תגידי את כל מה שעל ליבך זה מאוד חשוב לך, כי נותן תחושה שלא השארת ענינים פתוחים אפשר להמליץ גם לבני המשפחה לעשות זאת אכנס שוב מחר לאתר ואמשיך להתכתב איתך אם תרצי נטע

26/04/2015 | 20:55 | מאת: חן

גם בעלי מתנדנד בין כאן לשם ואני מפחדת כול כך יש לי בבית 3 ילדות קטנות הוא רק במיטה, ספק מבין מה שהולך איתו אני מרגישה שכל הגוף שלי מלא בעצב

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם