תמיכה ועזרה בחולה סרטן ששוכב לבד במיטה

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

08/12/2017 | 12:30 | מאת: יורם

שלום בן דודי בן 45 ללא בת זוג וללא הורים, חולה סרטן לימפומה בדם, המחלה פרצה לפניי כשנתיים, עבר טיפולים כימוטרפיים, ביולוגיים, והשתלת מח עצם מעצמו, למרות כול הטיפולים מצבו מתדרדר עכשיו הוא שוכב בבית במיטה לבד, ללא אפשרות לקום מהמיטה אחותו עוזרת לו, אבל היא עם 2 ילדים קטנים והיא קורסת הוא זקוק למישהו/י שתהיה איתו כמה שעות, במיוחד לעזור מבחינה מורלית אודה למישהו שיכוון אותי וימליץ לי לאיזה עמותה ואו גוף לפנות שיוכל לסייע לי בנושא תודה יורם

אני מציעה לך לפנות לאגודה למלחמה בסרטן להם יש תשובות לשאלה ששאלת בברכה נטע מוזר

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם