מגיע לי להרגיש חשובה

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

16/11/2017 | 07:37 | מאת: ריבקי

לצערי, חליתי בסרטן. אני עובדת באותו מקום למעלה מ 23 שנה את חיי הקדשתי לעבודה, מבחינת מוסר, אכפתיות, דאגה, רצון לתת ולסייע. כמעט ולא נעדרתי מהעבודה. ועכשיו, כשאני זקוקה לאיזה יד תומכת ומלטפת מהמעביד... אני מבינה שאין להם ממש מה להציע. זה כואב, הן מההיבט הרגשי והן מההיבט הכספי. מה מקובל בגופים גדולים להעניק ולסייע במצבים שכאלו... ?

שלום לך. אין לי מושג מה קורה בארגונים אחרים גדולים וקטנים ואני מאמינה שזה מאוד תלוי במנהל הארגון ויכולתו הרגשית ורגישותו לכפיפים אליו. מה שכן ברור לי, שגם אם לא יעזור, נראה לי נכון להגיד לאותו מנהל את מה את מרגישה לגבי כל ההתנהלות במקרה שלך. אני תמיד ממליצה לאנשים לדבר על רגשותיהם ותחושותיהם מאשר להתחיל לדבר מה לא נכון שהמנהל עושה או לא עושה. רגש מקרב, שיפוט מרחיק. במידה ותרצי להמשיך להתכתב איתי בפורום כאן אהיה זמינה עבורך. בברכה נטע מוזר

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם