התמודדות עם האובדן

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

30/11/2014 | 18:29 | מאת: אמיר

שלום, אבא שלי נפטר לפני חצי שנה מסרטן בצורה מאוד טראומתית לי ולכל המשפחה. עם מי אפשר לדבר? אני פשוט רוצה לדבר ולשתף עם כאלו שמבינים. אני לא מצליח למצוא קבוצות תמיכה לאחר חיפוש ברשת, טלפונים לאגודות השונות וכו'. מצאתי רק קבוצות לחולים ולמשפחות של חולים פעילים אך לא למשפחות לאחר פטירה. אני מהדרום, האם יש קבוצה באזור באר שבע? האם יש קבוצה אינטרנטית? אני יכול בהחלט לעזור להקים אחת. אנא הגיבו ונראה מה מכאן הלאה...תודה

שלום אמיר משתתפת בצערך על מות אביך. רצונך בקבוצת תמיכה הוא הדבר הכי נכון שאפשר לבקש,אני לא מכירה קבוצות בודאי לא בבאר שבע , אני מהצפון. הרעיון שלך לקבוצה אינטרנטית הוא נפלא, אם אתה יודע איך לעשות זאת, זה יופי, אני אפילו מוכנה להכנס להרפתקאה זו ולהנחות קבוצה אינטרנטית, הניסיון האינטרנטי היחיד שיש לי הוא בניהול האתר הזה ומתשובות האנשים אני מתרשמת שמקבלים תמיכה וגם כלים כיצד להתמודד. אתה יכול לראות זאת בעיקר דרך השיח שלי עם האנשים שפונים כאן בשרשורים שנמצאים . אני מאמינה גם בשיח וגם בכתיבה שזה כלי שמאוד מסייע. מאחלת לך הצלחה ואם תרצה להתכתב איתי אני זמינה באתר זה בברכה נטע מוזר

01/12/2014 | 07:42 | מאת: אמיר

היי נטע, מבחינה טכנית אני יודע איך אפשר לקיים שיחה אינטרנטית רבת משתתפים בצורה קלה ומסודרת. השארתי בפרטיי אי מייל וטלפון, האם תוכלי לפנות אליי באחד מהם ונראה כיצד נקדם זאת? תודה, אמיר

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם