פענוח בדיקות דם

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

27/10/2014 | 14:44 | מאת: אליה

שלום רב אימי אובחנה עם סרטן השחלות והתחלנו בשבוע שעבר כימותרפיה. עשינו היום לראשונה בדיקות דם ורציתי לדעת מה זה אומר וממה צריך להיזהר אלה לא מרקרים אלא ספירת תאי דם. הWBC שלה 3.0 ה-Neutrophils 1.6 ה-MONOCYTES 0.04 ובאחוזים הוא 1.20 MCV 74.7 MCH 25.4 תודה

שלום אליה כדוריות דם אדומות כדוריות דם לבנות נפח כדורית בכל אחד מהמדדים הללו יש ציון ליד אם זה בגדר הנורמה באינטרנט אתה יכול לקבל הסבר לגבי כל אחד בברכה נטע מוזר

כתבתי כדוריות אדומות במקום לבנות נטע מוזר

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם