ספר ילדים - איך מספרים לילדים כשאחד ההורים חולה בסרטן?

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

19/07/2017 | 16:50 | מאת: סינטיה

שלום לכולם! אני מרשה לעצמי להשתמש בבמה הזאת כדי להציע פרוייקט של ספר ילדים המספר לילדים הצעירים על מחלת אחד ההורים. הסיפור עוזר למשפחה לעבור ביחד את תקופת ההחלמה, לחלוק ברגשות ולשוחח על דאגה, אהבה והתמודדות עם קושי. משאירה כאן את הקישור לפרוייקט, אשמח שתתמכו וביחד נצליח שהספר ייצא לאור. https://www.headstart.co.il/project.aspx?id=23705 תודה והרבה בריאות לכולם!! סינטיה

שלום סינטיה ראיתי, קראתי והתרשמתי, אכן יש לא מעט שאלות על איך ומה מספרים, בין אם זו מחלת הורה או מחלה של הילד. מברכת אותך על היוזמה בברכה נטע מוזר

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם