שלום יש לי כיוון לעזרה וריפויי מהמחלה הנוראית הזו

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

06/07/2017 | 14:49 | מאת: שלומי

שלום לכולכם אני הילר ומתקשר אני עוסק בתחום 14 שנים ולבד זאת אני עוסק בעוד תחומים של רפואה אלטרנטיבית כמו קריסטלים דיקור סיני ועוד לאחרונה פיתחתי שיטה העוזרת ותומכת בריפויי מחלת הסרטן נכון... יש המון סוגים כרגע השיטה עובדת על כל סוג שנתקלתי בו (לבלב,כבד,בלוטת התריס,שד) השיטה עובדת בסוג ייחודי של הילינג בשילוב של אלמנטים קריסטלים ותקשור. אני מודע ששום דבר לא בטוח שיעבוד אבל נכון להיום 4 מטופליי החלו במחלה חלקם המחלה נעצרה ,חלקם הפכה ממאיר לשפיר,חלקם נעלמה לגמרי בטיפולים שלי אני מאבחן את המטופל מתשאל אותו שאלות רלוונטיות ואז לאחר טיפול ואבחון ראשוני אפשר לדעת אם הטיפול נכון וטוב לאותו המטופל כמו שאני תמיד אומר שום טיפול לא בטוח ירפא או יקל .....אבל 4 מטופלות 4 הצלחות כנראה שיש בזה משהו. לכן טיפול ואבחון ראשוני הוא ללא עלות כלל וללא התחייבות כלל כל מי שמעוניין בעזרה שאני יכול לתת מוזמן ליצור איתי קשר 0542342313 הלוואי ושאף אחד מאיתנו לא יצתרך אף טיפול לא קונבנציונאלי ולא אלטרנטיבי שכולנו נהיה רק בריאים בריאות ואור לכולם

שלום לך, בתחושה שלי לא כל כך יענו לך,כי האתר עוזק יותר בענינים של תמיכה יכול להיות שבמחלקה אונקולוגית אחרי שתבקש רשות, יתנו לך אפשרות להעביר שם בברכה נטע

05/09/2017 | 02:17 | מאת: ריקי

שלומי סליחה אבל אתה לא יכול לרפא חולי סרטן. כל הרפואה לא יכולה, אז אתה עם קריסטלים יכול? זה מאוד חשוב שלא תטעה אנשים. אני רואה שבפרסומים שלך בכל מקרה אתה לא לוקח כסף בפגישה הראשונה. אני מציעה לך להיזהר ולשקול כל מילה כאשר אתה רוצה לעזור לאנשים מאוד חולים במחלה מאוד קשה. אני חושבת שאני אפילו רואה בזה משהו מטעה, כמו לנצל אנשים בחולשתם. למה אתה לא הולך לתקשורת עם ההצלחות שלך, כדי שכולנו נדע. לא תקשור, לא דיקור ולא קיטור יעזרו לאנשים חולי סרטן, ואני לא מזלזלת בהילרים אבל אתה ממש לא אלוהים סליחה.

15/01/2018 | 16:02 | מאת: ענת

חארטה בארטה

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם