אפליקציה בתחום האונקולוגיה

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

04/07/2017 | 18:01 | מאת: ש.

שלום, אני עתיד לפתח אפליקציה אשר מקשרת בין חולי סרטן, משפחותיהם , והרופאים ממחלקת אונקולוגיה המטפלים בהם. המערכת תכלול דיווחים של החולים בהתאם לדרישות באמצעות האפליקציה( כאבים, לקיחת תרופות וכו) , ברופא יוכל לצפות בדיווחים אלו וגם בני המשפחה יוכלו לראות על מנת להיות במעקב. אשמח לשמוע דעה בנושא, הן מבחינת שימוש והן מבחינת הצעות לתוספת למערכת זו. מה חשוב לכם שיהיה במערכת זו במידה והיה לכם. תודה.

שלום לך מאחר ויש שתי הודעות זהות שלך, אני מרשה לעצמי לענות באחת מהם. מניסיוני הפונים באתר זה לא כל כך מתייחסים להודעות או שאלות מהסוג שאתה מביא כאן יתכן ששווה לך ללכת לאחת המחלקות האונקולוגיות לבקש רשות ממנהלי המחלקה ולחלק שאלון לחולים עם אותן השאלות ו/או נוספות. בברכה נטע מוזר

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם