טיפול פסיכולוגי לחולי סרטן

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

18/06/2017 | 12:34 | מאת: טיפול פסיכולוגי לחולי סרטן

שלום, אימי חלתה בסרטן השחלות, היא סובלת מחרדה, ואני מחפשת מטפל/ת באיזור חיפה בעבורה. גם מידע על קבוצת תמיכה רלוונטית יסייע מאוד. היא אובחנה רק לפני מספר חודשים, מעולם לא פנינו לטיפול פסיכולוגי, ואינני יודעת למי לפנות, וכמו כן האם ישנם מקומות/עמותות המספקות שירות זה במחיר מופחת. אשמח לכל עצה או הכוונה שתוכלו לספק לי. תודה רבה, הילה.

שלום הילה מצטערת שרק עכשיו עונה אך לא הייתי זמינה. לגבי בקשתך, יש קבוצות של האגודה למלחמה בסרטן שמספקות תמיכה, כדאי להיכנס לאינטרנט וללמוד מה יש באיזור מגוריכם. אני יודעת שבעפולה יש קבוצה שנקראת חזקים ביחד, יתכן שיש קבוצות נוספות בשם זה או אחר בקופות החולים יש עובדות סוציאליות שעושות קבוצות או פגישות פרטניות. חשוב לספק תמיכה ומאוד נכון שאת מבקשת זאת. במידה ותרצי להמשיך להתכתב איתי ושלאול גם לגבי ההתמודדות שלך, אני כאן בברכה נטע מוזר

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם