בקשה לא רגילה-אמא שלי האהובה מכל

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

15/04/2017 | 09:49 | מאת: אוהבת אותה יותר מכל

אמי האהובה יותר מכל חולה טרייה במחלה שנקראת צפק ראשוני שהיא דומה,מתנהגת ומטופלת כסרטן שחלות. ביום חמישי הבא עוברת כימותרפיה כטיפול מקדים לניתוח ואני מחפשת מי שחווה טיפולים בשנים האחרונות ויוכל לסייע לדבר איתה ולהסביר את הדברים. היא אישה מדהימה,טובת לב,חזקה ונמרה אמיתית והיא צריכה לשוחח ולדבר עם מישהו שחווה ומבין. הבקשה לא אלמנטרית אבל אודה לעזרתכם! היא אישה מדהימה שאין כמותה

שלום לך אני מאמינה שכל אמא הייתה שמחה לשמוע מה בתה חושבת עליה, בעיקר במצבי חולי ודחק אחרים תגובה כזו מאוד מנחמת. איני יכולה לענות לשאלך כי איני מכירה טיפול זה או אנשים שחוו אותו, האתר כאן מיועד לסייע לך במידה ותרצי איך מתמודדים ביעילות עם מה שאמך ואת עוברות אני כאן בברכה נטע מוזר

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם