מחפשת קבוצת תמיכה להורים שלי (אמא חולת סרטן שד)

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

25/03/2008 | 18:09 | מאת: נעמה

שלום לכולם, אמא שלי אובחנה בסרטן שד עם גרורות בבלוטות ועוברת טיפולים בבית החולים תל השומר. ההורים וגם אנחנו האחים (כולנו כבר נשואים) עוברים תקופה לא קלה. ההורים התחילו לאחרונה להסתגר יותר ויותר וקשה לנו לראות אותם במצב כזה. מאנשים שמחים ומבלים הם הפכו לזוג עצוב שלא מתעניין כמעט בשום דבר. רציתי לדעת אם מישהו מכיר קבוצה שיכולה להתאים להתאים להם. בהתחלה חשבתי על הפסיכולוג של קו"ח כללית אבל אולי יהיה להם טוב יותר לפגוש גם אנשים אחרים עם בעיה דומה? אשמח לשמוע את דעתכם וגם המלצות אם יש. תודה רבה, נעמה.

27/03/2008 | 10:42 | מאת: מיכל וייס

בקר טוב לך נעמה, בחוסן מתקיימות קבוצות לחולים ובני משפחתם. בקבוצה נתנת הזדמנות לחלוק את החויות המשותפות,כמו גם לשמוע על דרכים מגוונות לעשות את הדרך,בזמן המחלה. המנחים הם אנשי מקצוע מיומנים בתחום המיוחד הזה. תוכלו ליצור קשר דקך קו התמיכה של חוסן(מספרו בראש הדף) או להשאיר לי כאן טלפון ואתקשר אליכם. תוכלו גם להתקשר איתי ישירות ל 0528072221 בברכה מיכל וייס

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם