הי

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

22/06/2014 | 21:44 | מאת: דורין

הי , אני לא יודעת אם זו הכתובת אבל אנסה: אימי אובחנה לפני מס חודשים שיש לה גידול בבלוטת הלימפה בבטן בגודל מס מילימטרים ומקבלת טיפול כימיותרפי נמוך מאוד של פעם בשבוע במשך שבועיים ושבוע הפסקה . היא לא מרגישה טוב לאחר הטיפול וקצת מדןכאת . אני מאוד רוצה ומנסה לשכנע אותה שבימים שמאגישה טוב לצאת החוצה לשעה אפילו לנשום אויר ולנצל את התקופה שהיא גם ככה בחופש. חשוב לי לציין שאני מאוד קשורה אליה ודואגת לה שמוצאת את עצמי חרדה בעיקר בלילות ומפוחדת מהמחלה. מה יהיה עם אימי? מה יהיה בכלל? למה המחלה הזאת? ופוחדת גם על עצמי.

שלום דורין את פוחדת על עצך ופוחדת על אמא שלך וזה מאוד נורמאלי. סרטן זו מחלה שבהחלט מאיימת על החיים. אמא שלך בוודאי גם היא פוחדת אך אולי לא אומרת לך כי לא רוצה להדאיג אותך. עדיף לדבר על הקשיים כמו על הדברים הטובים. את רוצה שאמא שלך תצא החוצה אך היא לא רוצה כי בוודאי אין לה מצב רוח לצאת וגם לראות שהסביבה בריאה ואני לא זה מאוד קשה. מאוד חשוב להיות קשוב לצרכים שלה. היכולת שלכן לתקשר בגלוי ובפתיחות עשויה מאוד להקל עליכן ולעשות את הזמן שאתן ביחד מאוד איכותי. דורין אם יש לך שאלות ואת רוצה להשוחח איתי דרך אתר זה אני לרשותך. לשאלה שלך מה יהיה בכלל ולמה המחלה הזאת, אין תשובות שנראות הגיוניות . זה עצוב מאוד והחוכמה להנות כל רגע ממה שיש. בברכה נטע מוזר

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם