APL

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

08/05/2014 | 06:24 | מאת: ברונו

דר' שלום , אני בן 36 וגר בברלין ,מלפניי 5 חודשים התגלה אצלי APL ולאחר טיפול של 24 יום נמחק APL. כרגע אני בטיפול קונסולידציה סיבוב 3 מתוך 4 בתרופות של ארסניק עם אטרא ללא כימו. הבנתי שזה מהטיפולים הטובים בעולם נגד סרטן ,שאלתי היא כמה זמן צריך לחכות שיהיה זרע בריא עם APL לאחר שמשיגים החלמה מולקולרית ????

שלום ברונו השאלות שאתה שואל הן רפואיות ואתר זה עוסק בהשפעת מחלת הסרטן על האדם בתחומים נפשיים, חברתיים, משפחתיים וכו' צר לי אך איני מוסמכת לענות על שאלותיך. הרבה טוב לך בברכה נטע מוזר

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם