האם יש בדיקות דם המסוגלות לגלות שיש גידול סרטני

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

27/12/2008 | 19:42 | מאת: אביב

אולי לא לפורום הנוכחי אך אשמח לקבל התוויה היכן לשאול ? האם ניתן להבין מתוצאות של ספירת דם או בדיקת דם כלשהי על מציאות גידול כזה או אחר בגוף??

28/12/2008 | 14:45 | מאת: מיכל וייס

שלום לך אביב, שאלתך היא רחבה מאד,וקשה להבין מה באמת אתה שואל.,וממה אתה דואג? חלק מהברור של חלק מהמחלות הממאירות נעשה גם באמצעות בדיקות דם, יש גם בדיקות שונות של הדם,ויש מחלות ממאירות שניתן לאבחן דרכן. אם נחוץ לך מידע יותר מדויק הצג שאלה יותר ברורה,ועדיף לרופא. מיכל

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם