עזרה

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

21/12/2008 | 01:52 | מאת: נעמה

אימי חלתה בסרטן הרקטום.. גילינו את זה בתקופת החגים.. בראש השנה בדיוק. אני לומדת (משלימה בגרויות) ומכיוון שהלכתי איתה לטיפולים פספסתי הרבה חומר והייתי בחוסר ריכוז רציני.. רציתי לדעת אם יש איזו עמותה או מישהו שיכול לעזור בלימודים , כי גם כך קשה נפשית, וגם קשה לפזר המון כסף על מורים פרטיים, אז לפחות להצליח בלימודים.. אודה על כל תגובה.. אשריכם, אתם עושים עבודת קודש!

21/12/2008 | 15:59 | מאת: מיכל וייס

שלום לך נעמה, אני מציעה לך לפנות לאגודה למלחמה בסרטן,בגבעתיים,ולשאול האם תוכלי להעזר בפרויקט שלהם שנקרא "השלמת חומר נלמד", בקשי את המחלקה לשקום ורווחה. אולי את יכולה גם לפנות ליועצת בית הספר שלך,ולבקש עזרה ממורי בית הספר. בהצלחה,לאמא ולך.

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם