האם מגיע החזר שעות על ליווי הורים לאונקולוגית

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

09/09/2013 | 13:52 | מאת: אלה

שלום לקחתי את אבי לביקורת אתל רופאה אונקולוגית, הגעתי לעבודה ויצאתי לשעתיים בערך, האם המעביד רשאי להוריד לי את השעתיים האלו? לפי מה שהיה לי עד עתה בליווי לכימותרפיה קיבלתי החזר מלא אלה

שלום אלה עד כמה שידוע לי, אין חוק בנושא זה. אם המעביד הסכים לתת לך פיצוי בתקופת הכימוטרפיה, יתכן שיהיה מוכן להמשיך לתת. בברכת שנה טובה וגמר חתימה טובה במידה ותרצי להמשיך להתכתב בנושאים רגשיים, חברתיים את מוזמנת. בברכה נטע מוזר

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם