למיכל שי עזרהנפשית בנושא אבא חולה סרטן

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

07/12/2008 | 21:05 | מאת: יאירה

מיכל שלום , נכנסתי פעם ראשונה לפורום כאן ואשמח אם תוכלי לעזור לי, אני מיואשת לגבי תמיכה רגשית נפשית ופיזית לאבא שחולה סרטן לבלב ובכבד, אנחנו שלושה אחים ואני מרגישה שאני הכי דואגת אני מאוד קשורה אליו כי אימי נפטרה מזה גם לפני 18 שנה והוא שימש לי אבא ואמא שלי, אני רוצה לעזור לתמוך בו וכל פעם אני חוזרת ממנו מרוקנתלמשפחה שלי יש לי 2 ילדים בן 15 עם קשיי התבגרות ועוד ובת שנתיים שדורשת את הכוחות ואני מוצאת את עצמי בקושי רב לתפקד תחת כל החצים של משפחתי וגם אבא, האים יש עזרה נפשית לחיזוק' כאן, והאם את יודעת למי אפשר לפנות לגיוס תרומות כי אבא מקבל תרופות שלא בסל וזה כבד עלינו מחפשת תורמים ולאמצליחה אשמח לתגובתך תודה.

13/12/2008 | 12:32 | מאת: מיכל וייס

שלום לך יאירה, פנייתך היא בשני נושאים שונים,אבל תשובתי לשניהם תהיה דומה. לעיתים קרובות אנחנו,בעיקר נשים, נושאות עול כבד של טפול בבני משפחתנו. למדתי בשנות חיי,שקשה לנו לוותר על התפקיד הזה,אבל מחובתנו לשאול את עצמנו כל יום מחדש,מה הם גבולות יכולתנו,ולהכיר בכך,שיש משימות שהן מעבר ליכולת שלנו,גם אם זה מצער,מתשכל,ומאכזב את מי שסביבנו. לו היה המצב הפוך,ואביך היה נדרש(חלילה)לטפל בך,במצב שאת מתארת,גם הוא יכול היה רק להמשיך לאהוב אותך,ולא יותר. את מוזמנת להתקשר אלי להמשיך לדבר,או לכתוב עוד לכאן. מיכל 0528072221

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם