נקודת חן
דיון מתוך פורום רפואת עור ומין
שלום רב, 1. הייתי אצל רופא העור שלי והוא המליץ לי להוריד נקודת חן שגדלה לי על צלקת של נקודת חן שהורדתי כבר (והכל היה תקין), נקודת החן החדשה אינה סימטרית. האם יש לי סיבה לדאוג? 2. האם הסרת שיער במכשיר 4MP אצל הקוסמטיקאית היא בטוחה?
1. רצוי להסיר. 2. תלוי בידע ובנסיון שיש לקוסמטיקאית הספציפית עם המכשיר הנ"ל. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית חדש - זימון תור באינטרנט www.dr-acky.co.il
O.K- תודה על התשובה המהירה, אבל האם זה יכול להיות גם לא סרטני?
מאחר ואני חברת רשת 4mp אוכל לומר כי החברה דואגת לקורסים עיוניים ומעשיים לכל רוכש טרם אספקת המכשיר כאשר בתום ההכשרה המטפלים המוסמכים עוברים מבחן אשר רק אחריו ניתנת תעודת הסמכה אשר חתומה ע"י המדריך הראשי והרופא הראשי בחברה. תעודת הכשרה לא ניתנת למטפל אשר לא עבר קורס ומבחן. בנוסף עליי לעבור קורסי רענון כל רבעון. יש לציין כי לא מדובר במכשיר מסוכן או כואב, הטכנולוגיה שלו מאפשרת טיפול נוח, ללא תופעות לוואי בשל השליטה המלאה בפרמטרים וידית הקרח, התוצאות כפי שאני זוכה לראות ולשמוע מלקוחותי מדהימות. אגב, על אף בטיחות המכשיר ישנו ליווי אישי צמוד של רופא בכל שאלה וביקורים חודשיים שלו במכון לפיקוח .