נגעים באשך ימין......

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

11/12/2016 | 18:56 | מאת: מיכאל

שלום. בחודש אפריל 2016 הגעתי לאורולוג עקב שני נגעים צסטיים בשק אשכים מימין. הרופא אמר כי כנראה מדובר ב- SEBACEOUS CYST ובוצעה פתיחה וניקוז בהרדמה מקומית. הוא הסביר לי להגיע לאחר שלושה חודשים לביקורת ולא הגעתי עד עכשיו. בתקופה האחרונה (די ממזמן) הנגעים חזרו לי לאותו אשך אך הפעם די מגרד ומציק מידי פעם. רציתי לשאול מה יכולה להיות הסיבה לכך? למה זה חוזר? כמובן שהרופא אמר לי מראש שלא מדובר במשהו סרטני. אשמח לייעוץ כלשהו. כמובן שאלך שנית לרופא עור כדי לקבל הפניה נוספת לאורולוג. תודה רבה

07/01/2017 | 01:32 | מאת: ד״ר אכי פרידמן

מדובר בנגעים שפירים של בלוטות חלב ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין