כאבים בזמן חדירה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

01/11/2001 | 17:54 | מאת: מורן

שלום, אני בת 22,בריאה ונשואה מזה כ- 3 חודשים. שנינו סטודנטים כרגע ואיננו מעונינים בילדים בזמן הקרוב. אני נוטלת מזה כ- 4 חודשים גלולות למניעת הריון, רשמה לי אותן רופאת נשים אליה פניתי לצורך כך. לפני הנישואין לא קיימנו יחסי מין מלאים. שאלתי היא: בעת קיום יחסי המין בשעת החדירה יש לי כאבים. לא לאורך כל החדירה אלא בערך לקראת האמצע- סוף. הכאבים חזקים ולכן עם תחילת הרגשת הכאבים אני הודפת את בעלי. הבעיה, לדעתי, איננה בחוסר סיכוך וכדו'. מה יכולה להיות הסיבה לכך? כמו כן אני מוטרדת מהמצב מכיון שאם ארצה להיכנס להריון לא אוכל עוד להמשיך להמנע מכך.

04/11/2001 | 09:13 | מאת: שושי

יש מגוון סיבות שיכולות להיות לכך, החל מדלקת או זיהום מקומי, או קונדילומה (יבלת) או אולי אפילו מבנה מסויים של איבר המין של בן-זוגך?... כדאי לך להתחיל מבדיקה גניקולוגית.

01/08/2004 | 13:44 | מאת: רינננת

מה עושים אם בבדיקה מתגלה שהכאבים בזמן חדירה נגרמים כתוצאה מחוסר התאמה בין אברי המין?