אלוסת לאחר החלפת גלולות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

04/10/2001 | 09:31 | מאת: סיגלית

בגלל בעיות עור הציע לי רופא העור לעבור מגלולות אורטוציקלן שלקחתי לשילוב של גינרה ואנדרוקור. שבוע מסיום החפיסה של האורטוציקלן התחלתי בטיפול המוצע. לפני ארבעה ימים סיימתי את הטיפול הראשון, טרם הופיעה וסת האם זה תקין ?

04/10/2001 | 22:50 | מאת:

שלום סיגלית, כן, לעיתים בעת החלפת גלולות למיעת הריון המבוססות על מרכיבים שונים יש שינוי באופי המחזור. לכן יש להמשיך וליטול את הגלולות על פי הנחיית רופאך. זאת במידה ולא הרית... לכן באם הווסת לא תופיע יש לבצע בדיקת הריון. חג שמח