דימום בזמן נטילת גלולות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

08/02/2005 | 22:48 | מאת: מירב

08/02/2005 | 22:56 | מאת: מירב

שלום רב אני בת 28 נוטלת גלולות כ שנה וחצי התחלתי עם יסמין לאחר שנה הופיעו דימומים והרופא החליף לי לאורטוציקלין, לקחתי אותם חודש שבמהלכו היה לי דימומים וכאבי בטן תחתונה לאחר מכן הוחלף לי למינס אני נוטלת אותם כחודש ויש לי דימום כל החודש ממש כמו מחזור, מה עלי לעשות האם להמשיך עם המינס או להסיק כי גלולות לא מתאימות לי. אשמח לתשובה מהירה

08/02/2005 | 22:56 | מאת: מירב

שלום רב אני בת 28 נוטלת גלולות כ שנה וחצי התחלתי עם יסמין לאחר שנה הופיעו דימומים והרופא החליף לי לאורטוציקלין, לקחתי אותם חודש שבמהלכו היה לי דימומים וכאבי בטן תחתונה לאחר מכן הוחלף לי למינס אני נוטלת אותם כחודש ויש לי דימום כל החודש ממש כמו מחזור, מה עלי לעשות האם להמשיך עם המינס או להסיק כי גלולות לא מתאימות לי. אשמח לתשובה מהירה

08/02/2005 | 22:58 | מאת: מירב

שלום רב אני בת 28 נוטלת גלולות כ שנה וחצי התחלתי עם יסמין לאחר שנה הופיעו דימומים והרופא החליף לי לאורטוציקלין, לקחתי אותם חודש שבמהלכו היה לי דימומים וכאבי בטן תחתונה לאחר מכן הוחלף לי למינס אני נוטלת אותם כחודש ויש לי דימום כל החודש ממש כמו מחזור, מה עלי לעשות האם להמשיך עם המינס או להסיק כי גלולות לא מתאימות לי. אשמח לתשובה מהירה