גלולות וסיפורים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

02/02/2005 | 14:33 | מאת: מימי

שלום לפני כמה זמו דיברתי עם סטודנט לרפואת נשים עכשיו תסלחו לי אם אני כותבת במונחים לא נכונים או דברים חא נכונים פשוט אין חי שמץ של ידע ברפואה בקיצור,הוא דיבר איתנו בקשר לגלולות והוא אמר שהוסת שאנחנו מקבלות בהפסקה שבין חפיסה לחפיסה זוהי אינה וסת אלא דימום שנובע מעודף הורמון מסויים שנוצר עקב נטילת הגלולות הוא אמר שההפסקה שעושים בין חפיסה לחפיסה היא מיותרת,ובחו"ל הנשים שנוטלות גלולות אינן עושות הפסקה. הוא אמר שאנחנו יכולות לקחת גלולות ברציפות בלי הפסקה ולאחר שלושה חודשים בערך יופיע דימום בעלונים של הגלולות כתוב שצריך לעשות הפסקה,וגם הרופא אמר לי אז מה הולך כאן? זה נכון מה שהוא אמר...? אשמח לקבל תשובה תודה

06/02/2005 | 14:37 | מאת: אירית

זה נכון, שלא חייבים להפסיק כל חודש. אבל זה יותר נח ומסודר כך.