גלולות בגיל מבוגר יחסית

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

26/01/2005 | 14:54 | מאת: תמר

שלום, אני בת 47, לא מעשנת, עם לחץ דם נמוך. עדיין יש לי מחזור מלא, ועלי להשתמש באמצעי מניעה. ניסיתי התקן (גם מירנה), וסבלתי מכאבים ודימומים. ברצוני לשאול: האם יש בעייה עקרונית להתחיל לקחת גלולות בגילי? (בעבר - עד גיל 32 לקחתי גלולות תקופה ארוכה, ולא היתה לי בעייה) תודה.

27/01/2005 | 01:11 | מאת: גיל

גל לי שאלה דומה. בעבר לא ניסיתי אמצעים אחרים מלבד גלולות שונות. אני בת 46 בריאה לא מעשנת ולוקחת לסרוגין מספר שנים גלולות נגד הריון. היום הרופאה כבר לא מסכימה שאני אמשיך עם גלולות האורטוסיקלין, לדעתה זה מסוכן מאוד בגיל הזה לקחת כל סוג של גלולות. מה לדעת המומחים?