דחוף-פוליפים בנרתיק

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

05/01/2005 | 18:39 | מאת: אנונימית

שלום רב גילו לי פוליפים בנרתיק- אחד בפתח הנרתיק והשני בצוואר הרחם. שאלתי היא-כיצד מסירים אותם והאם מותר לרופא הנשים להסיר אותם או שצריך מומחיות ספציפית (זאת מאחר והרופא נשים שלי הציע להסיר אותם בעצמו) אודה על התייחסות מהירה תודה

05/01/2005 | 22:33 | מאת: marinushka

אני סבלתי מאותה בעייה לא מזמן וכשהלכתי לרופא לבדיקה הוא הוריד לי את הפוליפ שגדל על צוואר הרחם וזה לקח לו בדיוק חצי דקה- ובלי שום כאבים!!! אני ממליצה לך בחום לחזור לרופא\רופאה שלך ולתת לו לעשות את הדבר הנכון. בהצלחה!

05/01/2005 | 22:33 | מאת: marinushka

אני סבלתי מאותה בעייה לא מזמן וכשהלכתי לרופא לבדיקה הוא הוריד לי את הפוליפ שגדל על צוואר הרחם וזה לקח לו בדיוק חצי דקה- ובלי שום כאבים!!! אני ממליצה לך בחום לחזור לרופא\רופאה שלך ולתת לו לעשות את הדבר הנכון. בהצלחה!

05/01/2005 | 22:33 | מאת: marinushka

אני סבלתי מאותה בעייה לא מזמן וכשהלכתי לרופא לבדיקה הוא הוריד לי את הפוליפ שגדל על צוואר הרחם וזה לקח לו בדיוק חצי דקה- ובלי שום כאבים!!! אני ממליצה לך בחום לחזור לרופא\רופאה שלך ולתת לו לעשות את הדבר הנכון. בהצלחה!

05/01/2005 | 22:34 | מאת: marinushka

אני סבלתי מאותה בעייה לא מזמן וכשהלכתי לרופא לבדיקה הוא הוריד לי את הפוליפ שגדל על צוואר הרחם וזה לקח לו בדיוק חצי דקה- ובלי שום כאבים!!! אני ממליצה לך בחום לחזור לרופא\רופאה שלך ולתת לו לעשות את הדבר הנכון. בהצלחה!

06/01/2005 | 07:25 | מאת:

כל רופא נשים שסיים התמחות במיילדות וגינקולוגיה צריך לדעת להתמודד בסוגיה פשוטה זו. המלצה של רופא נשים שלך ניראית לי הגיונית אך חוסר הבטחון שלך בו - לא ברור לי.