פטריה חוזרת בהריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

02/01/2005 | 18:39 | מאת: גאיה

אני סובלת מפטריה כמעט כרונית בגלל קנדידה במערכת עיכול. האגיסטן עוזר הכי טוב מכל מה שניסיתי, אבל היא חוזרת אחרי שבוע בערך. עכשיו אני בהריון אמצע חודש רביעי והפטריה החריפה - ההפרשות לבנות-צהובות וגם יש ריח. קיבלתי אגיסטן לפני חודש, והיא חזרה כמובן. הקפדה בתזונה - כבר לא עוזרת, הרופאה מבקשת ממני להתאפק כמה שאני יכולה, לא לקחת אגיסטן. 1. האם הפיטריה יכולה להפוך למשהו שמסכן את העובר? 2. אני יודעת שעכשיו אסור לעשות את השטיפות הפנימיות שכל כך עזרו לי, שטיפות חיצוניות יכולות לעזור במשהו? 3. האם ריח לא נעים זה סימן למשהו לא תקין או שזה חלק מסימני הפטריה? אודה להמלצות מה לעשות במצבי גאיה

02/01/2005 | 23:42 | מאת:

בהריון פטריה מסוג קנדידה שכיחה. ממליץ לטפל באגיסטן + סבלנות.כמובן לאחר בדיקה על מנת לשלול טריכומונאס או גרדנלה.