שטיפה אינטימית- "ליגיניה"

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

28/12/2004 | 20:09 | מאת: סיון

האם זה בסדר להשתמש בשטיפה אינטימית באופן קבוע ואיזו הכי מומלצת? תמיד השתמשתי בחברת "ליגיניה"- ג'ל רחצה עם תוספת מנטול לניחוח והרגשה מרעננת אך לאחרונה כבר לא מייצרים סוג זה- למה והאם תוספת המנטול מזיקה?

01/01/2005 | 10:48 | מאת: @

היי סיוון, בעיקרון אין רע בשימוש בשטיפה אינטימית. יש נשים שהחומר גורם להם לרגישות. אני לדוג' הגעתי למיון בגלל לגיניה. ההמלצות שקיבלתי מהרופאים זה שטיפה במים לא חמים ללא שום סבון - הגוף יודע לשמור על רמת חומציות מתאימה... בהצלחה