סרזט

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

26/12/2004 | 21:58 | מאת: עדי

אני נוטלת סרזט מאחר ואני מניקה.לאחר שלושה ימים בלבד הרגשתי סחרחורת האם זה יתכן בשלב כה מוקדם של נטילת הגלולות?יום לאחר הסחרחורות ההרגשה שלי היא חולשה.מהי עצתך?

27/12/2004 | 07:09 | מאת:

מאחר והסחרחורת והחולשה הופיעו סמוך לנטילת סרוזט, אין לי אלא לקשר זאת.

10/01/2005 | 21:30 | מאת: איילת

אני לוקחת סרזט חודש ראשון ,אין לי תופעות לוואי.אבל סיימתי את החבילה הראשונה ועדיין אין לי ווסת חודשית,נאמר להמשיך ולקחת את החפיסה הבאה בתור, האם זה הגיוני? לרוב מתי אמור להיות הווסת החודשית?