הפרשה גדולה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

23/12/2004 | 21:06 | מאת: שקד

שלום אני בת 23,והופיע אצלי הפרשה מוזרה בצבע לבן,אבל מה שהיה מוזר בה שהיא היתה מאד צמיגית (ניראת כמו גוש של נזלת) ומאד מאד גדולה !!! בחיים לא היתה לי כזאת הפרשה גדולה,זה היה ממש גוש !!! מה זה ??? תודה מראש

24/12/2004 | 02:35 | מאת: נעמה

אני סיימתי שבוע 37 להריון בביקורי האחרון נתגלה דם בבדיקת השתן . הרופאה לא ניראתה מודאגת אך אני כן , מאוד. עשיתי בדיקה נוספת סטרילית לבדוק א האם זה אכן נכון הימצאות דם ב דלקת אפשרית ג התינוק יושב עם הראש על שלפוחית השתן האם זו תופעה נפוצה בהריון? מדובר בדם מיקרוסקופי בלבד. תודה!