הפלה בשבוע 27

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

20/12/2004 | 20:05 | מאת: me

שלום דר. אני בשבוע 25 לאחר בדיקת סקירת מערכות השניה נתגלה שהעובר תינוקת ויש לה שפה שסועה . אנו חושבים על הפלה אבל במקרה שלי אני עברתי כבר שני ניתוחים קיסרים בניתוח הראשון היה פתיחת אנברטי T , זה חייב את הרופאים שבלידה השניה יהי גם ניתוח קיסרי. האם במקרה שלי אם אני חושבת על הפלה אני חיבת לעבור ניתוח קיסרי . תודה .

21/12/2004 | 07:16 | מאת:

הגעת לשבוע מתקדם. כדי לעבור הפלה את צריכה לקבל אישור של וועדה עליונה. יש סיכוי שהוועדה לא תאשר הפלה במום של שפה שסועה. בהרבה מדינות בעולם לא יאשרו הפלה למום שכזה. הפלה מעבר לשבוע 25 מחייבת הפלה של עובר לא חי מאחר ומשבוע זה - העובר בר חיות ואם הוא יוצא חי יש לטפל בו. להרבה אנשים שחיים כיום חלקם הגדול אנשים מוכשרים בעלי תפקידים בחברה חלק מהם רופאים יש שפה שסועה שעברה תיקון ניתוחי מוצלח. על מנת לגרום להפלה ברחם שעבר 2 ניתוחים קיסריים יש צורך לגרום להתכווצויות או לבצע ניתוח קיסרי = היסטרוטומיה. מניתי לך מספיק סיבות המראות שהשארת ההריון עדיפה מגרימת הפלה אם המום היחידי הינו "שפה שסועה". לפני שתחליטי בררי מהו המום ואיך הניתוח מתקן מום זה ומהם התוצאות.