תזוזות אצל העובר

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

18/12/2004 | 15:40 | מאת: אולה

שלום! עכשיו אני בחודש ה-9 להריון.מזה חודשיים-שלושה אחרונים אני מרגישה חוץ מתזוזות רגילות אצל העובר גם מין "טיקים" מוזרים שחוזרים כל יום לפעמים פעמיים ביום למשך מ 2 עד 10 דקות בתדירות בין 1 ל 4 שניות. אני דואגת מאוד,רופא שלי לא יכול לענות מה זה,האם יש מקום לברר מה זה יכול להיות.אני מאוד מודאגת וחושבת על זה הרבה. האם יכול להות קשר כלשהו למחלוה מסויימת בעתיד ? תודה מראש על התשובה.

19/12/2004 | 04:58 | מאת:

הרגשת "טיקים" הינה דבר נורמאלי בהריון והיא נובעל מפעילות פיסיולוגית של העובר, ואין קשר למחלה כלשהי.