דיאנה...

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

05/12/2004 | 22:18 | מאת: חוששת

שלום, אני סובלת מבעיה של כאבי מחזור מאד מאד קשים והרופא אמר לי שגלולות של מניעת הריון הן נורא חזקות וודאי יעזרו לי, בנוסף לכך יש לי אקנה ושיעור יתר אז הוא רשם לי את הגלולה דיאנה שעוזרת גם באלה, הבעיה שקראתי הרבה עליה ויש לי כמה חששות- האם זה נכון שבסיום נטילת הגלולה השיער חוזר ובכמות חמורה יותר? ועוד דבר שנורא הטריד אותי- קראתי שהיא עלולה לגרום לגידולים סרטניים בכבד ואחרון כמובן-השמנת יתר אני אמורה להתחיל לקחת אותה כבר בשבוע הבא ואני ממש חוששת.....אנא עזרו לי ..אם משהו מבין קצת בנושא...אשמח לקבל תגובה

06/12/2004 | 11:45 | מאת: דולב

שלום לך אני לוקחת דיאנה כבר 4 שנים בערך והגלולות ממש עזרו לי עם כאבי הבטן והאקנה (לגבי שיעור יתר אני לא יודעת להגיד לך) לגבי בעיות כבד וכד', כל כמה זמן (לפחות פעם בשנה) עושים בדיקות דם למעקב אני עשיתי השבוע בדיקות ואחרי 4 שנים (טפו טפו טפו) הכל תקין. בנוגע להשמנת יתר, הגלולה היא לא זו שגורמת להשמנה אלא יתכן שהיא גורמת לרצון לאכול יותר ולכן עלולים להשמין. בהצלחה

07/12/2004 | 10:16 | מאת: שירי

השמנת יתר אכן קיימת אך זה לא רציני- את לא תהפכי לבלון רק תעלי מעט כדאי לך לנסות את הגלולה היא טובה לאקנה- כשאני הפסקתי לא נהייתה לי התשערות יתר- אלא דווקא נשאר אותו דבר לפי דעתי... אל תחששי יותר מידי- אם לא יתאים ולא תרגישי טוב תוכלי להפסיק- אך עד שזה משפיע על הפנים לוקחים כמה חודשים