התקן מירנה - שאלה לבנות הפורום

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

02/12/2004 | 14:47 | מאת: זיוי

בנות שלום, אני בת 40 ומעוניינת לקבל חוות דעת בנוגע להתקן מירנה כל מידע בעד או נגד יעזרו לי לקבל החלטה האם זה מתאים לי. אודה לכן אם תפרטו ככל האפשר יתרונות וחסרונות. בתודה מראש.

03/12/2004 | 20:56 | מאת: דנה

אני יכולה לספר לך מהניסיון הקצר שלי. הייתי עם ההתקן במשך שנתיים וזה היה פשוט נפלא. אחרי כשלושה חודשים נפסק לי כמעט לגמרי המחזור החודשי והתופעות שלו (כאבים, מצבי רוח וכו') נעלמו לגמרי. תהליך ההחדרה וההוצאה היו פשוטים מאוד. לאחר ההוצאה לא היתה לי שום בעייה במחזור ומיד התחלתי לקבל באופן מסודר כמו לפני ההתקן. אני מאוד נהניתי מהתקופה הזו ואין לי ספק שלאחר שאלד שוב אחזור למירנה. מקווה שעוזר ושיהיה בהצלחה