סקס אחרי קיסרי

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

02/12/2004 | 04:58 | מאת: yael

שלום רב, אני 3 שבועות אחרי לידה בניתוח קיסרי. שאלתי היא מתי ניתן לקיים יחסי מין מלאים מחדש? האם נכון שצריך לחכות 40 יום לפחות או שזו טעות? יש לי עוד שבועיים בדיקה אצל גניקולוג וגלולות שהוא ייתן לי. האם לחכות או שאין בעיה כעיקרון לקיים יחסי מין עם קונדום למשל? יש פרק זמן "רפואי" שצריך להמתין אחרי ניתוח קיסרי ולידה? תודה רבה יעל

02/12/2004 | 15:26 | מאת: אור לי

הי, אני לא מתיימרת להיות רופאה אבל אני כן אחרי קיסרי.... לא זכור לי במדוייק התאריך שבו שבתי לקיים יחסים אחרי הניוח אבל דבר אחד אני כן זוכרת - ברגע שחשבתי שאני מוכנה (כי לא כואב לי בתפרים) עשינו זאת. אין כאן המלצה לחכות 6 שבועות, כמו בלידה רגילה, כיוון שדבר לא קרה לנרתיק ועל כן אין המנעות מקיום יחסים !! תעשי מתי שתרגישי לנכון והכי חשוב שתעשי את זה בכיף ובאהבה!!