שאלה דחופה סכנת חיים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

14/11/2004 | 12:13 | מאת: emiii

אני שואל בשם בחורה ערבייה ישראלית שבחור דחף לה אצבעות לכוס והיא מספרת שיצא לה דם וכאב לה הגב איך היא יכולה לדעת אם היא עדיין בתולה או לא איך אפשר לבדוק את זה כי אם יתברר שהיא לא בתולה היא בסכנת חיים מצד המשפחה שלה אודה לך אם תבהיר לי את הנושא ותסביר לי איך אפשר לדעת???? מה צריך לבדוק ???

14/11/2004 | 12:39 | מאת: ש

שתלך להיבדק אצל רופא נשים (גניקולוג)

15/11/2004 | 07:26 | מאת:

הופעת דימום אחרי חדירת אצבע לנרתיק גורמת לביתוק בתולין. מכל מקום, ניתן לבצע אחוי של קרום הבתולין לפני החתונה. ולמרות שמדובר בחברה ערבית שמרנית - לא צריכה להיותכיום, סכנה ממשית לחייה.