מחזור והריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

14/11/2004 | 12:01 | מאת: *שירנוש

בתחילת השבוע קיימתי יחסים עם חבר שלי והקונדום נקרע. מאוד חששתי שאני אכנס להריון אך למזלי קיבלתי מחזור אחרי 3 ימים ללא איחור. שאלתי היא האם יכול להיות שאני בהריון למרות שקיבלתי מחזור? אני שואלת בגלל הסמיכות שבין קיום היחסים לבין קבלת המחזור. אודה לתשובה!!!

14/11/2004 | 12:52 | מאת: דולב

שלום לך אם קיבלת מחזור, אין שום סיכוי שאת בהריון את יכולה להיות רגועה! מה שקורה (בערך) הוא שבמשך כ21 יום הגוף כביכול מכין את עצמו להריון, לאחר התקופה הזו, במידה ולא נקלט זרע, לא תתבצע הפריה והגוף "מפריש" החוצה את מה ש"נבנה" בפנים ההפרשה הזו היא הדם של הווסת. (זה קצת קשה להסביר בקצרה, מקווה שהבנת) לכן אין אפשרות להריון. יום נעים לך

15/11/2004 | 07:32 | מאת:

אם קיבלת מחזור במועד - הסיכוי להריון נמוך מאוד מאוד. היי רגועה..

15/11/2004 | 08:50 | מאת: *שירנוש

אז אתה אומר שיש סיכוי.. אז כדאי לבצע בדיקה בסיום המחזור?