בבקשה עזרה!

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

12/11/2004 | 14:49 | מאת: לאה

נרשמתי לגיניקולוג היה תור רק ל-23 יום שלישי זה עוד הרבה זמן אפילו לא ביום שלישי הזה... לפי כל הסימנים יש לי פיתריה ויש לי כאבי בטן התחתונה.. אני לא יודעת עם כאבי בטן קשורים לפיתריה.. יכול להיות שכאבי בטן קשואים לפיתריה? זה גם מגרד אולי ללכת למרפא פרטית? או לחקות שבועיים? או שלשתמש באגיסטן??? בבקשה תעזרו לי מה לעשות?? מחקה לעזרה תודה מראש

14/11/2004 | 11:34 | מאת: דולב

שלום לך הייתי מציעה לך ללכת לרופא משפחה שיתן לך הפנייה דחופה לרופא נשים או שאולי הוא יכול גם לעזור בהצלחה תרגישי טוב