עזרה בדחיפות!-!-!

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

11/11/2004 | 09:43 | מאת: דניאלה

נטלתי גלולות כשלושה חודשים, ולאחר שלושת החודשים עשיתי הפסקה של חודש והתחלתי ליטול את הגלולות שוב. אתמול הופיע הסימן הראשון של המחזור (זרם חלש ביותר), ומייד כשהופיע לקחתי את הגלולה הראשונה. כשעתיים אחרי לקיחת הגלולה קיימתי יחסי מין לא מוגנים. היייתי מעוניינת לדעת האם נכנסה בוודאות פעולתה של הגלולה בשעתיים אלו או שעליי לקחת כעת פוסטינור? בתודה, דניאלה

11/11/2004 | 10:06 | מאת: דולב

שלום לך הייתי מציע לך לקרוא את ההוראות שבחפיסת הגלולות, בדרך כלל כתוב שבשבוע הראשון או אפילו בחודש הראשון (לא זוכרת במדויק)רצוי להשתמש באמצעי מניעה נוסף..... בהצלחה

11/11/2004 | 16:45 | מאת: ליה

דניאלה, את יכולה להירגע כי את לא בהריון אם קיבלת וסת רק היום, וקיימת יחסי מין-את לא יכולה להיכנס להריון במשך ה-14 הימים הקרובים. כמובן שלא רצוי לקיים יחסי מין לא מוגנים-אבל זה בגלל כל המחלות שמסתובבות. מחזור הביוץ שלך-כלומר הזמן שאת יכולה להיכנס להריון-יחול רק בעוד כשבועיים. יחד עם זה את יכולה להתקשר למוקד של כל קופת חולים ולבקש לדבר עם אחות ואת תראי שהיא תגיד לך את אותו הדבר. חוץ מזה אני בטוחה שכבר רצת לקנות בדיקת הריון-ונכון שהיא יצאה שלילית?:) בהצלחה [ליה

11/11/2004 | 16:45 | מאת: ליה

דניאלה, את יכולה להירגע כי את לא בהריון אם קיבלת וסת רק היום, וקיימת יחסי מין-את לא יכולה להיכנס להריון במשך ה-14 הימים הקרובים. כמובן שלא רצוי לקיים יחסי מין לא מוגנים-אבל זה בגלל כל המחלות שמסתובבות. מחזור הביוץ שלך-כלומר הזמן שאת יכולה להיכנס להריון-יחול רק בעוד כשבועיים. יחד עם זה את יכולה להתקשר למוקד של כל קופת חולים ולבקש לדבר עם אחות ואת תראי שהיא תגיד לך את אותו הדבר. חוץ מזה אני בטוחה שכבר רצת לקנות בדיקת הריון-ונכון שהיא יצאה שלילית?:) בהצלחה [ליה