מעקב זקיקים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

08/11/2004 | 21:39 | מאת: מיק

אז ככה, המחזור שלי מאחר בחודש בערך בכל פעם בחודשים האחרונים. אתמול הייתי אצל הגניקולוג שלי והוא הפנה אותי לעשות מעקב זקיקים. מסתבר שאתמול בדיוק היה היום ה13 מהמחזור האחרון ולכן הוא אמר לי לעשות את הבדיקה היום ( למרות שזה היום ה14 ). אם מישהו תוכל לקרוא את התוצאות ולהסביר לי מה זה אומר אני אודה לכן מאוד. אגן קטן רחם בגודל 38*23*38 רירית הרחם בעובי 5 ס"מ שחלה ימין 28*20 תקין ללא זקיקים מובילים. שחלה שמאל 30*30 תקין ללא זקיק מוביל ללא נוזל חופשי באגן חוץ מזה בימים האחרונים בעלי ואני קיימנו יחסי מין לא מוגנים ואני מבינה עכשיו שיכול להיות שעשינו את זה ביום ה12 ו ה13 , יכול להיות שבייצתי בימים האלה? יש סיכוי שאני בהריון?אם כן האם אפשר לראות כבר כזה דבר בבדיקה ביתית? אני אשמח אם תענו לי בהקדם תודה

08/11/2004 | 23:56 | מאת:

האיחור במחזור אצלך נובע, קרוב לודאי מחוסר ביוץ. ולכן, לא נראה שאת תיקלטי בימים אלו כי אין זקיק מוביל. יש להמשיך לעקוב אחר גודל הזקיק ואם אין ביוץ - יש להתחיל בטיפול לגרימת ביוץ....