הפלה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

04/11/2004 | 19:28 | מאת: שושנה

אני בת 28נכנסתי להריון לא רצוי (אני לא נשואה)ואני מעוניינת לבצע הפלה. אבחנתי את ההריון כבר בתחילתו. רציתי לדעת האם קיימים סיכונים בהפלה בעזרת כדורים? האם הפלה כזו תשפיע על הסיכויים שלי להרות בעתיד?האם יש תופעו לוואי להפלה כזו?

08/11/2004 | 07:12 | מאת:

בכל שיטה של הפלה יש סיכונים אך הם בגדר "סיכון מחושב". מה האלטרנטיבה שלך ?! - להשאיר את ההריון ?! שיטת הפלה עם כדורים יש בה יתרונות ויש בה חסרונות. היתרון שאין צורך בגרידה. החסרונות שלעתים נדירות אינו פועל ויש צורך בגרידה ולעתים עוד יותר נדירות ההריון יכול להמשיך...