כאבי מחזור.דחוף מאוד!!!!

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

01/11/2004 | 19:00 | מאת: מישהי..

לכולם שלום! אי בת 14.5 ואני סובלת מכאבים נורא קשים בזמן המחזור. אני ניסיתי לקחת את כל סוגי משככי הכאבים וכל כדור שיוכל לעזור לכאבים ולכאבי בטן אבל שום דבר לא עוזר. אני מתפתלת מכאבים לא יכולה לזוז ואם אני כן זה רק אם אני הולכת כפוף. אני כבר מיואשת ולא הלכתי כבר יומיים לבית ספר בגלל שלא יכולתי לזוז מרוב כאבים וגם כמות הדם שיוצאת לי היא רבה. אני צריכה להחליף כל שעה אך אין לנו כל שעה הפסקה אלא רק כל שעתיים והמורים לא נותנים לצאת. ואם אני לא יוצאת אז הדם יוצא החוצה. מה לעשות?? האם יש כדורים חזקים שעוזרים לכאבי בטן? ומה לעשות בבית ספר עם כמות הדם? אודה לכולכם מאוד על תשובתכם.

01/11/2004 | 21:26 | מאת: ט

נערה יקרה שלום. חברתי הטובה סבלה כמוך מכאבי מחזור חזקים ומדימום רב, רופאים שונים יעצו לה לקחת כדורים מסוגים שונים אך כלום לא עזר, עד שרופא מסוים הפנה אותה לאולטרסאונד וגילה כי היא סובלת ממום כלשהו והפנה אותה לניתוח (שלא פגע ביכולתה המינית או בפוריותה כלל!) בנוסף יעץ לה ליטול גלולות נגד הריון. אני מציעה לך להתייעץ עם רופא גניקולוג ע"מ לעבור סדרת בדיקות המון בריאות

01/11/2004 | 21:26 | מאת: ט

נערה יקרה שלום. חברתי הטובה סבלה כמוך מכאבי מחזור חזקים ומדימום רב, רופאים שונים יעצו לה לקחת כדורים מסוגים שונים אך כלום לא עזר, עד שרופא מסוים הפנה אותה לאולטרסאונד וגילה כי היא סובלת ממום כלשהו והפנה אותה לניתוח (שלא פגע ביכולתה המינית או בפוריותה כלל!) בנוסף יעץ לה ליטול גלולות נגד הריון. אני מציעה לך להתייעץ עם רופא גניקולוג ע"מ לעבור סדרת בדיקות המון בריאות