שאלה דחופהההה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

01/11/2004 | 12:00 | מאת: יובל (בת)

שלשום קיימתי יחסי מין עם בן זוגי כשלפתע נקרע הקונדום. על כן, לקחתי את גלולת פוסטינור הראשונה כמה שעות לאחר מכן. כ-4 שעות לארח לקיחת גלולת הפוסטינור הראשונה קיימנו יחסים ושוב נקרע הקונדום. את הגלולה השנייה לקחתי כ-8 שעות לאחר המקרה (יחסי המין השניים). הייתי מעוניינת לדעת אם עליי לקחת שוב את גלולת הפוסטינור או שאולי הגלולה השנייה תכסה על כך ואין צורך בעוד אחת. אודה לך אם תענה יל בזריזות כי הזמן הולך ואוזל... תודה..

02/11/2004 | 12:02 | מאת: מרב

אם את מקיימת יחסים באופן קבוע עולי כדאי שתשתמשי בגלולות. בכל מקרה תשאלי את הרוקח בבית המרקחת והוא יוכל לענות לך. (עד אז רצוי שתשתמשו בקונדומים של חברה אחרת) מרב