כאבים נוראיים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

31/10/2004 | 17:11 | מאת: אני

מזה כשנתיים בזמן קיום יחסי מין אני מרגישה כאבים נוראיים בזמן החדירה ולכן כבר לא נהנית מהמין אני וחברי כבר כמעט חמש שנים ביחד ובבדיקות רפואיות שללו כל מחלת מין או דלקות בדרכי השתן כאשר אני מגיעה לבדיקה אצל הגניקולוגית היא רואה רק אדמומיות קלה בפתח הנרתיק ואין לה שום פתרון אחר חוץ מחומר סיכה. לפני כמה שבועות קראתי בעיתון על תופעה דומה לשלי ושאפשר לפתור אותה בניתוח האם תוכל לעזור לי מפני שאני מיואשת לגמרי ומצב זה מביא להמון בעיות ביני לבין חברי. ברצוני להוסיף כי עד לפני שנתיים נהנינו ממין מאוד!

31/10/2004 | 23:59 | מאת:

הטיפול בשלב ראשון כולל טיפול שמרני ואם לא עוזר טיפול ניתוחי. פני למומחה של צואר הרחם באיזור מגורייך. יש סיכוי שיוכל לעזור לך.