מחזור- דחוף

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

29/10/2004 | 15:52 | מאת: מישהי

ב- 20.4.2004 קיבלתי מחזור בפעם הראשונה והיה כתם קטן של דם וביום למחרת לא היה שום דם. לאחר ארבע חודשים (מקבלת המחזור הראשון) קיבלתי שוב מחזור והיה דימום מאוד רב שנמשך 6 ימים. לאחר חודש (מקבלת המחזור השני) קיבלתי שוב מחזור מלווה בכאבים בשלושה ימים הראשונים ומלא בדם כך שהיית צריכה להחליף תחבושת כל שעה. ועכשיו (חודשיים אחרי המחזור השלישי) עדיין לא קיבלתי מחזור. האם זה הגיוני? האם המחזור היה צריך להסתדר כבר? האם יש דרך לטיפול בכאבים? (כי הם נורא כואבים) האם יש דרך להפחית את כמות הדם..? (ואני משתמשת בתחבושת שסופגת הכי הרבה אך זה לא עוזר... ואני לא משתמשת בטמפונים כי אני מפחדת..) אודה לך על תשובתך... בת 14.5

29/10/2004 | 22:10 | מאת:

המחזור שלך לא סדיר. יש לבצע בירור הורמונאלי ואולטרה סאונד לשלול ממצא שיכול לגרום לשיבוש המחזור ובהמשך לקחת גלולות להסדרת המחזור.